نانولوله هاي "بيسموت سولفيد" توسط پژوهشگران دانشگاه تبريز توليد شد

روابط عمومي دانشگاه تبريز از توليد نانولوله هاي "بيسموت سولفيد" به روش "هيدروترمال"توسط پژوهشگران دانشكده شيمي اين دانشگاه براي نخستين بار در جهان خبر داد

به نقل از روابط عمومي مزبور ، دكتر" محبوبه دولت ياري"مجري اين طرح پژوهشي گفت: در اين طرح تحقيقاتي با طراحي راكتور مربوط ،نانوتيوب هاي"بيسموت سولفيد"(BI2S3)به روش هيدروترمال،سنتز و توليد شد.

وي افزود: از آنجا كه امروزه رشد كنترل شده مواد نانو از مهمترين اهداف دانشمندان اين فناوري است ، براي دستيابي به آن ، مكانيزم تشكيل نانوتيوب (BI2S3) بررسي و اثر پارامترهاي دما،فشار و زمان واكنش بر روي اندازه و مورفولوژي و نيز استفاده از اين ماده به عنوان حسگر خواص نوري نانوتيوب هاي به دست آمده ، مطالعه و بررسي شد.

ادامه نوشته

مطالبی از یک دوست با نام محفوظ

در جهان امروز یکی از مشکلات اساسی بشر تأمین نیازهای غذایی است، به گونه‌ای که امنیت غذایی به عنوان یکی از اهداف مهم سرلوحه برنامه‌های دولتها قرار گرفته است. بدون شک به منظور نیل به امنیت غذایی علاوه بر اتخاذ سیاستهای مطلوب و برخورداری از منابع کافی باید تولید کشاورزی به گونه‌ای باشد که تمامی نیازهای جامعه را برآورده کند.

با عنایت به اهمیت تولید کشاورزی در امنیت غذایی جامعه و نیز ضرورت توجه به ابعاد اقتصادی تولید، اقتصاد کشاورزی به عنوان یکی از شاخه‌های علوم کشاورزی از حدود یک قرن پیش در کنار سایر رشته‌های کشاورزی به تدریج مطرح شد و با سیر تکاملی‌اش امروزه به شکل یک دانش منسجم و مدرن در مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی در اختیار مشتاقان علم و جامعه کشاورزی قرار گرفته است.لطفا بقیه اش رو در ادامه بخوانید...

ادامه نوشته